تحولات منطقه

پس از بررسی پرونده قصاص قاتل شهید علی نظری در یکی از شعب دیوانعالی کشور، نهایتا قضات رسیدگی‌کننده رای دادگاه بدوی را تائید کردند.

حکم قصاص قاتل شهید علی نظری در دیوان عالی کشور تائید شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس انلاین به نقل از قوه قضاییه،۴ آبان ماه سال گذشته شهید علی نظری در شهرستان ملایر در درگیری با اغتشاشگران به شهادت رسید. پس از این اتفاق با تلاش‌های صورت گرفته عامل شهادت شهید نظری بازداشت و در دادگاه محاکمه شد. اوایل سال ۱۴۰۲ بود که دادگاه همدان رای به قصاص عامل شهادت شهید نظری داد.

در پی صدور این رای با درخواست متهم و وکیل، پرونده برای تجدیدنظرخواهی به دیوانعالی کشور ارسال شد. با ارجاع پرونده در دیوانعالی کشور و بررسی آن در یکی از شعب دیوان، نهایتا قضات رسیدگی‌کننده رای دادگاه بدوی را تائید کردند و پرونده در حال طی تشریفات قانونی برای ارسال و اجرای حکم به دادگستری کل استان همدان است.

براساس رای صادره، عامل اصلی پرونده به قصاص محکوم شده است.

پایان پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha